جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
به غذاهايمان مزه ديگرى بدهيم
-(7 Body) 
به غذاهايمان مزه ديگرى بدهيم
Visitor 350
Category: دنياي فن آوري
سس ها همواره به غذاهايمان طعم دلچسب ترى مى دهند همان گونه كه ترشى ها و ادويه ها و …
در اين شماره مواد اوليه و طرز تهيه چند نوع سس را نوشته ايم. بى ترديد سس هاى خانگى طعم ديگرى به غذاها مى دهند.

سس ماست

مواد لازم: سير خرد شده: يك حبه، برگ هاى جوان كرفس: نصف ليوان، ماست: 2 فنجان، پياز بزرگ: يك عدد، نمك: نصف قاشق چايخورى، شكر يك قاشق مرباخورى سر صاف.
طرز تهيه: برگ كرفس و پياز و سير را در مخلوط كن خوب نرم كنيد سپس ماست، شكر و نمك را به آن بيفزاييد تا مخلوط يك دست شود سس شما آماده است و آن را مى توانيد با هر نوع سالاد يا غذا صرف كنيد.

سس گوجه فرنگى

مواد لازم: آب گوجه فرنگى: يك فنجان، پودر سير: يك قاشق چايخورى، سركه: يك فنجان، خردل خشك: يك دوم قاشق چايخورى، ترخون خشك: يك دوم قاشق چايخورى، شكر، فلفل سفيد و نمك: به ميزان دلخواه.
طرز تهيه: همه مواد اوليه را در يك بطرى بريزيد و خوب تكان دهيد تا مخلوط شوند. سس را در يخچال بگذاريد و به هنگام مصرف كنيد.

سس ساده براى سالاد و سبزى

مواد لازم: روغن زيتون، سركه يا آبليمو: يك دوم پيمانه، ماست: 2 پيمانه، نمك و فلفل: به ميزان لازم.
طرز تهيه: نخست نمك وفلفل را در سركه حل كنيد و سپس روغن زيتون و ماست را بيفزاييد تا يكنواخت شود. حسن اين سس زود و فورى آماده شدن آن است. بنابراين خود را از خوردن آن محروم نكنيد!
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image