سس ها همواره به غذاهايمان طعم دلچسب ترى مى دهند همان گونه كه ترشى ها و ادويه ها و …
در اين شماره مواد اوليه و طرز تهيه چند نوع سس را نوشته ايم. بى ترديد سس هاى خانگى طعم ديگرى به غذاها مى دهند.
سس ماست
مواد لازم: سير خرد شده: يك حبه، برگ هاى جوان كرفس: نصف ليوان، ماست: 2 فنجان، پياز بزرگ: يك عدد، نمك: نصف قاشق چايخورى، شكر يك قاشق مرباخورى سر صاف.
طرز تهيه: برگ كرفس و پياز و سير را در مخلوط كن خوب نرم كنيد سپس ماست، شكر و نمك را به آن بيفزاييد تا مخلوط يك دست شود سس شما آماده است و آن را مى توانيد با هر نوع سالاد يا غذا صرف كنيد.
سس گوجه فرنگى
مواد لازم: آب گوجه فرنگى: يك فنجان، پودر سير: يك قاشق چايخورى، سركه: يك فنجان، خردل خشك: يك دوم قاشق چايخورى، ترخون خشك: يك دوم قاشق چايخورى، شكر، فلفل سفيد و نمك: به ميزان دلخواه.
طرز تهيه: همه مواد اوليه را در يك بطرى بريزيد و خوب تكان دهيد تا مخلوط شوند. سس را در يخچال بگذاريد و به هنگام مصرف كنيد.
سس ساده براى سالاد و سبزى
مواد لازم: روغن زيتون، سركه يا آبليمو: يك دوم پيمانه، ماست: 2 پيمانه، نمك و فلفل: به ميزان لازم.
طرز تهيه: نخست نمك وفلفل را در سركه حل كنيد و سپس روغن زيتون و ماست را بيفزاييد تا يكنواخت شود. حسن اين سس زود و فورى آماده شدن آن است. بنابراين خود را از خوردن آن محروم نكنيد!