? مواد لازم :
? قارچ = 500 گرم
? ليمو ترش = 2 عدد
? روغن زيتون يا کره = به ميزان لازم
? خامه = 100 گرم
? زرده تخم مرغ = 2عدد
? نمک و فلفل = به ميزان لازم
? پنير پيتزا = 200 گرم
? طرز تهيه :
قارچ ها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنيد و آبليمو به آنها اضافه کنيد ( تا سياه نشوند) سپس قارچ ها را در کره يا روغن زيتون سرخ کنيد.
خامه ، زرده تخم مرغ ، نمک و فلفل را در کاسه ايي باهم مخلوط کرده خوب هم بزنيد.
کف ظرف پيرکس را کمي چرب کرده و با قارچ هاي سرخ شده بپوشانيد ، سپس با مخلوط خامه و زرده هاي تخم مرغ روي قارچ ها را نيز بپوشانيد و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را نيز روي مواد بپاشيد و ظرف را در فر با درجه حرارت 240 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنيرهاي روي ظرف طلايي شوند.
منبع:www.vista.ir /ج