مواد لازم:
? 150 گرم آرد گندم
? 500 گرم خرما
? 120 گرم روغن مايع
? 2 قاشق سوپ خوري گلاب
? 1 قاشق مربا خوري زعفران دم کرده
? 1 قاشق سوپ خوري پودر پسته
? 1 قاشق سوپ خوري پودر بادام
طرز تهيه
آرد را دو بار الک مي کنيم و در روغن تفت مي دهيم تارنگ آن مايل به قهوه اي شود . روغن را به آرد مي افزاييم و خوب هم مي زنيم. خرما را از هسته جدا مي کنيم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده مي افزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم مي زنيم . بعد از اين که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوي حلوا از روي حرارت بر مي داريم تا حلوا کمي سرد شود (در اين مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبي مي ريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين مي کنيم.
? نکته1: به جاي روغن مايع مي توان از 200 گرم کره استفاده کرد.
? نکته2: اين حلوا را مي توانيد با دست به شکل هاي مختلف درآوريد و بعد در ظرف مناسب بچينيد.
منبع: آشپز ايراني