? مواد لازم براي 4 نفر:
کره=100 گرم
روغن=1 قاشق غذاخوري
پياز ريز شده=2 عدد متوسط
زنجبيل تازه له شده=1 قاشق چايخوري
پودر کاري=2 قاشق چايخوري
گشنيز نرم شده=2 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چايخوري
زيره سياه درسته=1 قاشق چايخوري
سير تازه خورد شده=1 قاشق چايخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
هل سبز درسته=3 عدد
دانه فلفل سياه=3 عدد
ماست=3/2 پيمانه/150 ميلي ليتر
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
مرغ=8 تکه بدون پوست
آب=3/2 پيمانه
خامه کم چرب=3/2 پيمانه
? براي تزئين:
گشنيز تازه-2 عدد فلفل سبز ريز شده
? طرز تهيه:
1. روغن و کره را در ماهيتابه بزرگي گرم مي کنيم.پياز را به آن افزوده و سرخ مي کنيم.حرارت را کاهش مي دهيم.
2. زنجبيل تازه را له کرده و در کاسه اي مي گذاريم،پودر کاري،گشنيز نرم شده،زنجبيل،پودر فلفل قرمز،زيره،سير،نمک،هل و فلفل سياه را در ظرفي ريخته و با هم مخلوط مي کنيم.سپس ماست و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کرده و بهم مي زنيم تا خوب با هم مخلوط شوند.
3. تکه هاي مرغ را به مخلوط ماست و ادويه اضافه کرده و هم مي زنيم تا خوب جذب شود.
4. مرغ را به پيازهاي داخل ماهيتابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقيقه تفت مي دهيم.
5. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقيقه مي گذاريم بپزد؛گاهگاهي آن را بهم مي زنيم.
6. خامه را اضافه کرده و بمدت 10 تا 15 دقيقه ديگر مي پزيم.
7. غذا را با گشنيز تازه و فلفل سبز ريز شده تزئين مي کنيم.
منبع:www.vista.ir /ج