آشپزخانه سلامت
مواد لازم: (براي 4 تا 6 نفر)
مرغ 1 عدد متوسط
آلو 150 گرم
قيسي 150 گرم
زعفران ساييده يک دوم قاشق چايخوري
پياز سرخ شده 3 قاشق غذاخوري
آب ليمو يا آب نارنج يک دوم استکان
شکر دو يا سه قاشق غذاخوري
رب گوجهفرنگي 1 قاشق غذاخوري
زرشک يک دوم فنجان
نمک به ميزان کافي
طرز تهيه:
مرغ را پس از پاک کردن به چند قسمت تقسيم کرده و با دو ليوان آب و پياز سرخ شده و کمينمک با حرارت ملايم ميگذاريم پخته شود.
آلو و قيسي، رب گوجهفرنگي و زعفران حل شده را به مرغ اضافه ميکنيم و ميگذاريم خورش جا بيفتد. مقداري مانده به جا افتادن خورش شکر را به آن اضافه ميکنيم.
زرشک شسته شده را با يک قاشق غذا خوري روغن تفت ميدهيم و روي خورش را با آن تزئين ميکنيم.