مواد لازم:
گوجه سبز : 500 گرم
شکر : قدري
پياز : 3 عدد
روغن : 150 گرم
شنبليله : 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 4 عدد
آرد سفيد : 2 قاشق سوپخوري
زردچوبه : 1 قاشق سوپخوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
پياز را خرد کرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميکنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله را در پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه مينمائيم، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند به اندازه کافي به آن نمک و فلفل ميزنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و با کمي نمک مخلوط ميکنيم و کم کم در مايه اشکنه ميريزيم، مرتب بههم ميزنيم تا تخم مرغها يکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف ميشکنيم.
بعد يک کيلو گوجه را پس از گرفتن هسته داخل اشکنه ميريزيم بعد از پختن گوجه 2 تا 3 قاشق شکر بآن اضافه مينمائيم بهطور کلي در تمام اشکنهها ميتوانيم بعد از ريختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنيم و بدون بههم زدن بگذاريم تخم مرغها بسته و پخته شود.
منبع:www.vista.ir /ج