مواد لازم:
آرد سفيد=1کيلوگرم
ادويه مخصوص(زيره-رازيانه-فلفل سياه-تخم گشنيز-پودر زنجفيل-دارچين)=به ميزان دلخواه
مايه خمير=1قاشق مربا خوري
بکينگ پودر= کمي
نمک= 1قاشق چايخوري
شير= 2-3 ليوان
شکر= 2قاشق غذاخوري
زعفران= کمي
روغن مايع=1 ليوان
خرماي هسته در اورده= به ميزان دلخواه(تقريبا 500 گرم)
طرزتهيه:
ابتدا از دو قسمتي ازادويه وروغن را باهم قاطي کرده وخوب مخلوط ميکنيم طوري که ارد گلوله گلوله شود.سپس شير شکر زعفران راگرم کرده به حدي که ولرم شود.(جوش شيرين مايه خمير راکه در کمي اب جوش حل کرده وبکينگ پودر ونمک) را قاطي ارد کرده سپس مخلوط شير را که ولرم شده به مخلوط ارد اضافه ميکنيم وبادست خوب ورز مي دهيم.خمير اماده شده را به مدت سه ونيم الي چهار ساعت مي گذاريم استراحت کند .سپس خرما را که ازقبل هسته گرفتيم را قاطي بقيه ادويه کرده وخوب با دست له مي کنيم(به نظر من بهتر است ادويه اي را که قاطي خرما مي کنيد پودر باشد ولي ادويه اي را که قاطي ارد مي کنيد درسته باشد براي اينکه زير دندان برود وطعم خوبي داشته باشد)سپس خمير را بصورت لايه نازک به قطر نان پهن کرده وخرمارابه قطر2 سانتي متر لوله کرده روي خمير گذاشته ودو طرف خمير را به هم مي چسبانيم همانند رولت بلند! مي شود سپس به هر شکلي که دوست داريد لوزي يا مربعي به اندازه چهاريا پنج سانت برش دهيد.سپس درفر که درجه ان170الي190است به مدت 20 دقيقه بگذاريد.کلوچه جنوبي نوش جانتان.
منبع: آشپز ايراني