جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک يزدي
-(8 Body) 
کيک يزدي
Visitor 519
Category: دنياي فن آوري

مواد خمير کيک :

شربت قوام آمده 1 قاشق سوپخوري
پودر بسته براي تزئين به مقدار لازم
نمك ميوه 1/8 قاشق چايخوري
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر بسته براي تزئين
شير 2/3 پيمانه
هل كوبيده 1/4 قاشق چايخوري
آرد 1/2-2 پيمانه
روغن 2/3 پيمانه

طرز تهيه :

فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند . سپس شكر را اضافه نمائيد و بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنيد . آرد , هل , شير و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه تمام مايه را بايد خيلي آرام با قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف آن نخوابد سپس كف و ديوارة قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك را در آن گذاشته و روي آن را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك را در آن بريزيد يا مايه را در قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل قالب بريزيد و روي آن ها را پودر پسته ريخته و سپس قالب ها را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا پخته شود
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image