مواد خمير کيک :
شربت قوام آمده 1 قاشق سوپخوري
پودر بسته براي تزئين به مقدار لازم
نمك ميوه 1/8 قاشق چايخوري
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر بسته براي تزئين
شير 2/3 پيمانه
هل كوبيده 1/4 قاشق چايخوري
آرد 1/2-2 پيمانه
روغن 2/3 پيمانه
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند . سپس شكر را اضافه نمائيد و بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنيد . آرد , هل , شير و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه تمام مايه را بايد خيلي آرام با قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف آن نخوابد سپس كف و ديوارة قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك را در آن گذاشته و روي آن را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك را در آن بريزيد يا مايه را در قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل قالب بريزيد و روي آن ها را پودر پسته ريخته و سپس قالب ها را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا پخته شود
منبع: آشپز ايراني