جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باقلوا پسته
-(3 Body) 
باقلوا پسته
Visitor 486
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پسته : 500 گرم
خاک قند : 250 گرم
هل : 1 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ : 2 عدد
شير هموژنيزه : 1 فنجان
روغن : 2 قاشق سوپخوري
آرد سفيد : 175 گرم
بکين پودر : 0.5 قاشق مربا خوري
آب : 1.5 فنجان
شکر : 500 گرم
گلاب : 0.5 فنجان

طرز تهيه :

قبل از هر کاري پسته‌ها را پوست بگيريد و خوب چرخ کنيد
خمير لواش باقلواي پسته را به طريق ذيل آماده مي‌کنيم:
شير، بکينگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط مي‌کنيم و کم کم آرد مي‌ريزيم و مرتب به‌هم مي‌زنيم تا مايه خمير شده به دست نچسبد و زياد هم سفت نشود، بعد خمير را خوب مالش مي‌دهيم و مي‌گذاريم دو سه ساعت در کيسه نايلون بماند سپس مايه پسته سبز و قند و هل کوبيده را مخلوط مي‌کنيم، آنگاه روي ميز کمي آرد مي‌پاشيم (باقلوا را مي‌توان در سيني و يا در جعبه کوچک نيم کيلوئي و يا يک کيلوئي تهيه کرد، البته خيلي راحت‌تر است که باقلوا را در جعبه تهيه نمائيم) در صورت تهيه در جعبه از خمير گلوله‌اي به اندازه يک گردو بر مي‌داريم روي ميز را کمي آرد مي‌پاشيم و خمير را با نورد نازک تا حدي که ممکن است باز مي‌کنيم و دقت مي‌کنيم به آن فرم جعبه را بدهيم با برس مخصوص آرد روي لواش را پاک مي‌نمائيم جعبه را روي لواش قرار مي‌دهيم لواش را به حدي که تقريبا اطرافش نيم سانت از جعبه بزرگتر شود مي‌بريم و اين لواش را در جعبه مي‌اندازيم و به همين طريق داخل جعبه را ميتوان 2 تا 3 ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مايه پسته سبز و قند آماده شده پر مي‌کنيم و با پشت قاشق مايه را فشار مي‌دهيم تا کاملاً سفت و صاف شود کمي گلاب با دست روي پسته سبز و قند مي‌پاشيم و دو تا چهار ورق لواش به طريق فوق روي جعبه مي‌اندازيم و باقلوا را با کارد به‌صورت لوزي يا چهار گوش مي‌بريم، بعد 150 گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ مي‌کنيم و بتناسب روي جعبه مي‌دهيم و جعبه‌ها را داخل سيني فر مي‌چنيم و سيني را روي پنجره اول فر به‌طرف پائين با حرارت 300 درجه مي‌گذاريم تا يک ربع الي 20 دقيقه بماند، بعد سيني را روي پنجره آخر فر به‌طرف بالا مي‌گذاريم تا يک ربع بماند و روي باقلوا کمي طلائي رنگ شود، سيني را بيرون مي‌آوريم کمي که سرد شد روي جعبه‌ها را به تناسب از شربت آماده شده مي‌ريزيم (شربت باقلوا را يک مرتبه روي باقلوا نمي‌دهيم بهتر است شربت را به دفعات روي باقلوا داد تا باقلوا زياد خمير نشود.
شربت باقلوا را به طريق ذيل آماده مي‌کنيم:
شکر را با يک و نيم فنجان آب مخلوط مي‌ کنيم و روي آتش مي‌گذاريم تا جوش بيايد و کمي غليظ شود گلاب را مي‌ريزيم چند جوش که زد شربت را از صافي رد مي‌کنيم، در صورتي‌که باقلوا مدتي ماند و خشک شد کمي شربت رقيق و گرم روي باقلوا مي‌دهيم. در صورتي‌که باقلوا را در سيني تهيه کرديم بايد لواش را بزرگ به اندازه سيني باز کرده و به طريق فوق عمل نمود.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image