مواد لازم:
کلم قمري : 1500 گرم
برنج : 200 گرم
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
لپه : 75 گرم
زردچوبه : 1 قاشق مربا خوري
روغن : 150 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
در صورتيکه گوشت چرخ شده باشد با کمي نمک و يک عدد پياز رنده کرده مخلوط ميکنيم و کوفته ريزه درست ميکنيم و در کمي روغن سرخ مينمائيم در صورتيکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قيمه خرد کرده با پياز سرخ کرده تفت ميدهيم و مقداري آب ميريزيم لپه را نيز اضافه ميکنيم و ميگذاريم با حرارت ملايم گوشت و لپه بپزد (بديهي است در صورتيکه کوفته ريزه تهيه کرده باشيم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود)، بعد کلم را پوست ميکنيم و خرد ميکنيم داخل گوشت ميريزيم برنج را نيز مي شوئيم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مينمائيم و حرارت را ملايم ميکنيم و گاهي نيز آش را بههم ميزنيم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بيافتد. موقع کشيدن کمي نعناع داغ نيز روي آن ميدهيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir /ج