مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
1 کيلو برنج - گوشت بره 2 کيلو يا يک عدد مرغ پاک کرده در حدود 1/2 کيلو - ماست کيسه 1 کيلو - 250 گرم روغن - زعفران سائيده 2 قاشق مربا خوري - تخم مرغ 5 تا 6 عدد - نمک و فلفل به اندازه کافي
طرز تهيه:
مرغ يا گوشت بره را با پياز و نمک ميپزيم. گوشت يا مرغ را از استخوان جدا کرده و به اندازه هاي متوسط خرد ميکنيم. زعفران را در کمي آب جوش حل ميکنيم , ماست را هم زده نصف زعفران حل شده در آبجوش را با کمي نمک وفلفل و 3 عدد زرده تخم مرغ داخل ماست ريخته و هم ميزنيم و گوشت يا مرغ را در ماست ميخوابانيم .برنج را آبکش ميکنيم. بعد ته قابلمه دو سه عدد زرده تخم مرغ و نصف روغن و يکي دو ملاقه از ماستي که گوشت را در آن خوابانده ايم ميريزيم. ودو سه کفگير برنج در اين مايه ريخته با پشت قاشق صاف ميکنيم مقداري گوشت روي برنج مي چينيم و مقداري برنج روي آن ميريزيم بقيه گوشت خرد شده را روي آن ميريزيم و بقيه برنج را در قابلمه ريخته و با قاشق کمي فشار ميدهيم آب مرغ يا گوشت را با بقيه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوري روغن و بقيه ماست مخلوط کرده واين مايه را روي برنج ميدهيم در ظرف را گذاشته و با حرارت کم آنرا دم ميکنيم. در موقع کشيدن بصورت قالبي برميگردانيم وروي آن کمي روغن داغ کرده ميدهيم.