مواد لازم:
فيله ماهي متوسط : 5 تکه
آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت : به ميزان لازم
زعفران يا رنگ خوراکي
روغن ذرت يا زيتون يا سويا
آبليمو ، آب نارنج : 1 فنجان
پياز : 2 عدد متوسط
تخم مرغ : 1 عدد بزرگ
مغز گردو : 2 قاشق غذا خوري
زيره : به ميزان لازم
برنج به مقدار کافي
طرز تهيه :
براي درست کردن ته چين ماهي تعدادي ماهي گوشتي شبيه شير ، ماهر ، سنگسر و يا ماهيان پرورشي تهيه کرده آنها را به صورت فيله در آورده بعد مقداري آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت را در ظرفي مي ريزند . سپس به ميزان لازم زعفران يا رنگ مجاز خوراکي ، روغن ذرت يا زيتون يا سويا يا مايع ، يک فنجان آبليمو و يا آب نارنج ، پياز رنده شده ، تخم مرغ که خوب زده شده باشد به نحوي که سفيد رنگ شده باشد مغز گردوي کوبيده و مقداري زيره را درون ظرف ريخته و با هم مخلوط مي کنند تا به صورت مايه اي تهيه شود . مايع در جاي خنک نگهداري شود . سپس برنج را به صورت چلو تهيه کرده و در ظرف ديگر روغن مي ريزند و داغ مي کنند و به اندازه يک انگشت روي روغن برنج مي ريزند و پهن مي کنند سپس فيله يا گوشت ماهي را روي برنج ها مي چينند . اگر ماهي زياد باشد روي هم ميگذارند . سپس مايه اي را که آماده کرده و کنار گذاشته اند روي ماهيها مي ريزند و بقيه برنج را داخل ديگ روي ماهي ها سرازير مي کنند . و چلو ته چين ماهي را دم مي دهند و روي ديگ سرپوش و دمکش مي گذارند تا در حرارت ملايمي دم بکشد وقتي برنج دم کشيد و آماده شد ، آن را درون ظرف ريخته و سرسفره مي آورند.