جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين ماهي
-(4 Body) 
ته چين ماهي
Visitor 361
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

فيله ماهي متوسط : 5 تکه
آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت : به ميزان لازم
زعفران يا رنگ خوراکي
روغن ذرت يا زيتون يا سويا
آبليمو ، آب نارنج : 1 فنجان
پياز : 2 عدد متوسط
تخم مرغ : 1 عدد بزرگ
مغز گردو : 2 قاشق غذا خوري
زيره : به ميزان لازم
برنج به مقدار کافي

طرز تهيه :

براي درست کردن ته چين ماهي تعدادي ماهي گوشتي شبيه شير ، ماهر ، سنگسر و يا ماهيان پرورشي تهيه کرده آنها را به صورت فيله در آورده بعد مقداري آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت را در ظرفي مي ريزند . سپس به ميزان لازم زعفران يا رنگ مجاز خوراکي ، روغن ذرت يا زيتون يا سويا يا مايع ، يک فنجان آبليمو و يا آب نارنج ، پياز رنده شده ، تخم مرغ که خوب زده شده باشد به نحوي که سفيد رنگ شده باشد مغز گردوي کوبيده و مقداري زيره را درون ظرف ريخته و با هم مخلوط مي کنند تا به صورت مايه اي تهيه شود . مايع در جاي خنک نگهداري شود . سپس برنج را به صورت چلو تهيه کرده و در ظرف ديگر روغن مي ريزند و داغ مي کنند و به اندازه يک انگشت روي روغن برنج مي ريزند و پهن مي کنند سپس فيله يا گوشت ماهي را روي برنج ها مي چينند . اگر ماهي زياد باشد روي هم ميگذارند . سپس مايه اي را که آماده کرده و کنار گذاشته اند روي ماهيها مي ريزند و بقيه برنج را داخل ديگ روي ماهي ها سرازير مي کنند . و چلو ته چين ماهي را دم مي دهند و روي ديگ سرپوش و دمکش مي گذارند تا در حرارت ملايمي دم بکشد وقتي برنج دم کشيد و آماده شد ، آن را درون ظرف ريخته و سرسفره مي آورند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image