مواد لازم براي 4 نفر:
1کيلو ماهي آزاد تميز شده بدون سر ( يا قزل آلا يا ماهيان مشابه)
1 قاشق چايخوري ادويه
1 عدد سيب متوسط پخته و قطعه شده
نصف فنجان پياز متوسط حلقه شده
4 قطعه ليمو شيرين
نصف فنجان کره يا مارگارين ذوب شده
طرز تهيه:
منقل را آماده کرده ماهي را در وسط يک ورق آلومينيومي بگذاريد. داخل شکم ماهي کمي ادويه ريخته و با سيب و پياز و ليمو پر کنيد. مقداري از کره را هم داخل شکم ماهي ريخته و بقيه را با برس روي ماهي بماليد. سپس آلومينيوم را کاملاً دور ماهي بپيچيد و در يک ورق فويل ديگر بگذاريد و داخل منقل بمدت 15 دقيقه حرارت دهيد. سپس بسته را برگردانيد تا حدود 15 الي 20 دقيقه حرارت ببيند.
منبع: شيلات ايران