مواد لازم جهت 6 نفر:
3/2 فنجان آرد
1 قاشق چايخوري فلفل قرمز
4/1 قاشق چايخوري نمک
2 عدد تخم مرغ زده شده
روغن نباتي
4/1 قاشق چايخوري فلفل سياه
4/1 قاشق چايخوري پودر سير
4/1 قاشق چايخوري پودر پياز
2 فنجان سيب زميني درشت رنده شده
1 کيلو اردک ماهي يا فيله ماهيان مشابه بصورت پوست کنده
طرز تهيه:
در ظرف گودي، فلفل قرمز، نمک، فلفل سياه، پودر سير و پودر پياز و آرد را مخلوط کنيد، تخم مرغها را در ظرف ديگري ريخته و در ظرف سومي سيب زميني رنده شده را بريزيد. فيله ها را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و بعد در سيب زميني بغلتانيد روغن را روي حرارت ملايم گرم کرده و ماهيهاي آغشته به مواد بالا را به آن اضافه کنيد و به مدت 5/4 تا 7 دقيقه سرخ کنيد زماني که يک طرف ماهي کاملاً سرخ شد آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود. اين غذا را مي توانيد با قطعات ليموترش و سس تارتار ميل کنيد.
منبع: شيلات ايران