مواد لازم(براي 4 نفر)
برگ مو تازه – 250 گرم گوشت چرخ کرده- 250گرم برنج – 100 گرم سبزي دلمه (جعفري،شويد،نعناع،ترخون،پيازچه) پياز- 2 عدد بزرگ روغن-150 گرم نمک وفلفل –به مقدار کافي آب ليمو –يک استکان شکر 2 قاشق سوپ خوري.
طرز تهيه:
برگهاي مو را که بايد تازه وجوان باشد انتخاب مي کنيم وچوب ته برگها را مي گيريم و برگها را مي شوئيم ودر ظرفي مي چينيم ومقداري آب بطوريکه روي برگها را بگيرد با کمي نمک داخل ظرف ميريزيم وروي آتش مي گذاريم تا برگها يکي دو جوش بزند وکمي نرم شود بعد در صافي ميريزيم تا آب آن برود وسرد شود: وسپس مايه دلمه را مثل دلمه کلم برک آماده مي کنيم بعد آبليمووشکر وکمي نمک وفلفل را مخلوط مي کنيم و نصف از اين سس را داخل مايه دلمه ميريزيم وبهم مي زنيم بعد مايه را مي چشيم و مطابق ميل ذائقه خود ترشي يا شيريني آن را کم يا زياد مي کنيم سپس دو سه قاشق روغن در ظرف مناسبي مي ريزيم و دو سه رديف برگ ساده ته ظرف مي چينيم و برگها را دو عدد دو عدد داخل هم قرارمي دهيم بطوريکه شکاف برگها گرفته شود. بعد کمي از مايه دلمه وسط برگ مي ريزيم واطراف برگ را روي هم مي گذاريم ودلمه را محکم مي پيچيم. البته بايه دقت کرد که دلمه ها کوچک وظريف پيچيده شوند بعد دلمه ها را نزديک هم يعني بدون فاصله در ظرف روي برگها مي چينيم ودو سه قاشق روغن آب کرده روي آنها مي دهيم و يک ليوان آب داخل ظرف دلمه مي ريزيم. ممکن است بشقابي کوچکتر از دهانه ظرف را وارانه روي دلمه قرار داد و در ظرف دلمه را بست و ظرف دلمه را روي حرارت ملايم نهاد تا دلمه پخته شود – در صورتي که با اين مقدار آب دلمه ها پخته نشد مقداري آب اضافه مي نمائيم و در اداخر طبخ بقيه آب ليمو ونمک وشکر را داخل دلمه مي ريزيم ووقتي اين سس جذب دلمه شد آن را از روي آتش برمي داريم.