اشتهاى كودكان را دريابيم
بچه ها و نوجوانان هيچ وقت از خوردن ماكارونى و پاستا خسته و دلزده نمى شوند. از آن جا كه طعم نشاسته اى ماكارونى امكان افزودن مواد د يگرى همچون سبزى ها، دانه ها و انواع گوشت هاى سفيد و قرمز را فراهم مى آورد، فرصت خوبى به دست مادر كدبانو مى دهد تا بهترين و ارزشمندترين مواد لازم را به بدن كودك ونوجوان برساند. براى اين شماره مواد اوليه و پخت دو نوع پاستا، يكى با نخود و ديگرى با فلفل قرمز و كلم بروكلى را نوشته ايم.
پاستا با نخود
مواد لازم: پاستاى گوش فيلى يا صدفى كوچك يك بسته 200 گرمى، نخود پخته شده وكنسرو ذرت شيرين: هر كدام نصف ليوان، يك دانه پياز درشت و دو حبه سير، رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى سرصاف، نمك و فلفل سياه و قرمز، پودر كارى و زردچوبه: به اندازه كافى و يك قاشق غذاخورى هم روغن زيتون.
شيوه پخت: پخت اين غذا از ابتدا تا آخر 20 دقيقه به طول مى انجامد. نخست پاستا را در آب جوش بريزيد و بگذاريد 8 دقيقه اى بپزد. اكنون پياز ريز شده را تفت مى دهيم و سپس سير خرد شده را به آن مى افزاييم و ادويه مى زنيم. حال نخود و ذرت و رب گوجه را اضافه مى كنيم و در تابه را مى گذاريم و حرارت اجاق را كم مى كنيم تا طعم مواد با هم قاطى شود. پاستا را پس از پخت براى آبكش شدن در صافى مى ريزيم و پس از مخلوط كردن با مواد آماده شده مى گذاريم كمى حرارت ببيند( اين زمان از 10 دقيقه با حرارت كم نبايد بيشتر شود!) پاستا با نخود شما آماده شد بچه ها را صدا بزنيد.
پاستا با فلفل قرمز و كلم بروكلى
مواد لازم: براى 4 نفر از هر نوع پاستايى كه دلخواهتان است استفاده كنيد. فلفل قرمز شيرين: دو عدد، كلم بروكلى: دو عدد كوچك، نمك و فلفل سياه: به اندازه كافى، روغن زيتون: دو قاشق غذاخورى.
شيوه پخت:پاستا را در آب جوش مى ريزيم و مى گذاريم تا نيم پز شود اكنون كلم بروكلى هايى را كه به قطعات كوچك خرد كرده ايم در آب پاستا مى ريزيم و دو دقيقه پخت مى دهيم و سپس به همراه پاستا آبكش مى كنيم ( بيشتر از دو دقيقه هم پاستا له مى شود و هم كلم ها) فلفل قرمز را پس از ريز كردن در روغن زيتون تفت مى دهيم. آخرين مرحله از پخت پاستا با كلم بروكلى، قاطى كردن مواد است. اكنون حرارت را كم كنيد و قابلمه را به مدت 7 دقيقه ( نه بيشتر زيرا پاستا و ديگر مواد را قبلا پخته ايد!) روى شعله اجاق بگذاريد. اين غذا را هم مى توانيد با سس قرمز سرو كنيد و هم از سس سفيد كمك بگيريد. گوجه فرنگى هاى ريز تزيينى و يا دانه هاى زيتون ترش هم گزينه ديگر شما است در غير اين صورت ترشى هاى تازه خانگى در كنار ديس غذا جاى خواهند گرفت.