|
سوپ پياز فرانسوي
-(7 Body)
|
سوپ پياز فرانسوي
Visitor
484
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: ا ليتر آب مرغ، 550گرم پياز خلال شده، 50 گرم روغن مايع، 1ليوان سس رقيق سفيد، 150گرم پنير پيتزا رنده شده، 2قاشق غذاخوري سس سويا، نمک و فلفل به مقدار لازم، 2عدد برگ بو و 2 قاشق غذاخوري آب ليمو. طرز تهيه: پيازها را در قابلمه ريخته حرارت مي دهيم تا نرم شود. سپس سس سويا، نمک و فلفل اضافه مي نماييم. آب مرغ و سس رقيق شده سفيد را به همراه برگ بو اضافه مي کنيم و مي گذاريم 20تا25 دقيقه با شعله ملايم جا بيفتد. سپس برگ بوها را خارج کرده و 2 قاشق غذاخوري آب ليمو اضافه مي کنيم. پنير را در سوپ ريخته و 5 دقيقه ديگر حرارت مي دهيم.(اين سوپ را مي توانيد با تکه هاي نان تست که در کره سرخ شده، سرو نماييد.)
|
|
|