جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب
-(4 Body) 
کباب
Visitor 516
Category: دنياي فن آوري
پخت چهار نوع از معروف ترين كباب ها را در نظر گرفته ايم: كباب لقمه، بختيارى، قفقازى و بلغارى!

كباب لقمه

مواد لازم: گوشت قلوه گاه گوسفندى، گوشت قلوه گاه گوساله، پياز و نمك و فلفل.
شيوه طبخ: گوشت قلوه گاه گوسفندى و گوساله را با هم چرخ كنيد و به آن كمى نمك زده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد. سپس پياز را چرخ كنيد و آب آن را دور بريزيد و به گوشت بيفزاييد و بعد به مقدار دلخواه نمك و فلفل اضافه كنيد. پس از آن كه مخلوط گوشت را خوب ورز داديد به اندازه اى كه نياز داريد به سيخ بكشيد و حالت بدهيد. آخرين كار حرارت دادن و كباب كردن آن به روى اجاق و يا ذغال است.

كباب بختيارى

مواد لازم: راسته گوسفندى يا فيله گوساله، سينه مرغ، كره، پياز، زعفران، آبليمو، نمك و فلفل و ماست.
شيوه طبخ: گوشت راسته را به اندازه يك انگشت خرد كنيد و در مخلوط پياز خرد كرده، نمك، زعفران و فلفل به مدت 2 تا 3 ساعت خوابانده و در يخچال نگه داريد. سينه مرغ را به همين ترتيب خرد كرده و در تركيب مخلوط پياز خرد شده، زعفران، نمك و آبليمو و ماست به مدت 2 تا 3 ساعت بخوابانيد و در يخچال قرار دهيد. سپس گوشت ها(مرغ و گوساله) را از يخچال درآورده و به سيخ بكشيد. براى به سيخ كشيدن از دو تكه گوشت و دو تكه مرغ استفاده كنيد تا سيخ پر شود. بهتر است كه اولين و آخرين تكه ها گوشت گوساله باشد. حال سيخ ها را به روى حرارت ببريد و پس از كباب شدن، به آن ها كره بماليد.

كباب قفقازى

تحقيق درباره وجه تسميه اين نوع از كباب، با شما ! و اما مواد لازم: راسته گوسفندى يا فيله گوساله، فلفل سبز كبابى، دنبه، پياز، نمك و فلفل سياه، زعفران و كره.
شيوه پخت: گوشت را به اندازه يك انگشت خرد كرده و سپس در مخلوط پياز خرد شده، فلفل سياه، نمك و زعفران به مدت 2 تا 3 ساعت خوابانده و در يخچال قرار دهيد. سپس دنبه ها را به اندازه نصف يك قطعه گوشت خرد كنيد. براى سيخ كشيدن، يك قطعه گوشت، بعد يك فلفل و سپس يك قطعه گوشت و بعد از آن دنبه و يك قطعه گوشت ديگر و پس از آن يك برگ پياز به ترتيب درون سيخ قرار دهيد. اين كار را تا تمام شدن گوشت ها ادامه دهيد. كباب را با حرارت ملايم پخته و در نهايت به آن ها كره بماليد.

كباب بلغارى

مواد لازم: راسته گوسفندى يا فيله گوساله، پياز، فلفل سبز كبابى، سينه مرغ، نمك و فلفل، زعفران، كره، آبليمو و ماست.
شيوه پخت: گوشت هاى خرد شده را در مخلوطى از پياز خرد شده، فلفل و نمك و زعفران خوابانده، 2 تا 3 ساعت در يخچال مى گذاريم. سينه مرغ را به همين ترتيب در مخلوطى از پياز خرد شده، نمك و فلفل، آبليمو، زعفران و ماست به مدت 2 تا 3 ساعت مى خوابانيم و در يخچال قرار مى دهيم. اكنون براى به سيخ كشيدن به ترتيب قطعه گوشت- فلفل كبابى- قطعه مرغ ادامه مى دهيم تا سيخ پر شود. سپس مثل همه كباب ها به روى حرارت ملايم مى بريم و مى پزيم و در نهايت كره مى ماليم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image