مواد لازم:
هويج حلقه حلقه شده 4 عدد، گل کلم ريز شده 2 پيمانه، فلفل دلمه باريک خرد شده: 2عدد، قارچ چهارقاچ شده:4عدد، پياز بزرگ خلال شده:1 عدد، سيب زميني متوسط مکعبي خرد شده 1عدد، سير رنده شده 1 قاشق مرباخوري، گوجه فرنگي خرد شده 4 عدد متوسط، شنبليله خرد شده 1قاشق غذاخوري، زردچوبه 1قاشق مرباخوري، پودر زيره سبز 1قاشق مرباخوري، پودر تخم گشنيز:1قاشق مرباخوري، ادويه مخلوط 1قاشق مرباخوري، نخودفرنگي 1ليوان، برنج 5پيمانه و روغن به مقدار لازم.
طرز تهيه:
هويج، گل کلم، قارچ و سيب زميني را جداگانه در روغن تفت مي دهيم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار مي گذاريم. سير و پياز را در روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود و گوجه فرنگي هاي خرد شده را به آن ميافزاييم. شنبليله تازه، نمک، فلفل، زردچوبه، زيره، پودرگشنيز، ادويه و نخودفرنگي را به سبزي ها اضافه کرده و تفت مي دهيم. مخلوط اوليه را به اين مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقيقه حرارت خاموش مي کنيم. برنج را آبکش کرده و مي گذاريم دم بکشد. هنگام سرو غذا مخلوط را لابلاي برنج مي ريزيم.
منبع: http://www.ebtekarnews.com