جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرصع پلو
-(0 Body) 
مرصع پلو
Visitor 554
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

1 کيلو برنج - 1 عدد مرغ - 100 گرم کشمش پلوئي - 150 گرم زرشک - 100 گرم خلال پسته - 100 گرم خلال بادام - 150 گرم روغن - 2 پيمانه خلال پرتقال - زعفران سائيده به اندازه کافي - 2 عدد پياز - نمک و فلفل به اندازه کافي

طرز تهيه:

مرغ را با پياز و نمک ميپزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و به اندازه هاي متوسط خرد ميکنيم. برنج را آبکش ميکنيم. بعد ته قابلمه کمي آب و روغن ميريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري از مرغ خرد شده را روي آن ميريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته و مقداري از خلال بادام و پرتقال را روي برنج ريخته و آنرا دم ميکنيم. زرشک و کشمش را با کمي شکر در روغن سرخ ميکنيم. (خلال بادام را در آب خيس کرده و آب آنرا ميگيريم.) (خلال پرتقال را دو بار جوشانده و آب آنرا عوض مينمائيم تا تلخي آن برود. سپس آنرا همراه يک ليوان شکر و يک ليوان آب ميپزيم و از صافي رد ميکينم تا آب آن گرفته شود).
آب مرغ را ميجوشانيم تا کم و غليظ شود. هنگام کشيدن برنج، دو سه کفگير از روي برنج را برداشته و با مقداري زعفران مخلوط ميکنيم. مقداري خلال بادام و پرتقال و پسته را با کشمش و زرشک سرخ کرده و با مخلوط برنج زعفراني مخلوط ميکنيم.
برنج را ميکشيم. قطعات مرغ را روي آن چيده با برنج زعفراني روي آنرا ميپوشانيم. با بقيه خلال بادام و پرتقال و پسته و زرشک و کشمش سرخ کرده روي آنرا تزئين ميکنيم. نصف پيمانه از آب مرغ غليظ شده روي همه برنج ميريزيم و کمي کره آب کرده روي آن ميدهيم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image