مواد لازم:
1 کيلو برنج - 1 عدد مرغ - 100 گرم کشمش پلوئي - 150 گرم زرشک - 100 گرم خلال پسته - 100 گرم خلال بادام - 150 گرم روغن - 2 پيمانه خلال پرتقال - زعفران سائيده به اندازه کافي - 2 عدد پياز - نمک و فلفل به اندازه کافي
طرز تهيه:
مرغ را با پياز و نمک ميپزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و به اندازه هاي متوسط خرد ميکنيم. برنج را آبکش ميکنيم. بعد ته قابلمه کمي آب و روغن ميريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري از مرغ خرد شده را روي آن ميريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته و مقداري از خلال بادام و پرتقال را روي برنج ريخته و آنرا دم ميکنيم. زرشک و کشمش را با کمي شکر در روغن سرخ ميکنيم. (خلال بادام را در آب خيس کرده و آب آنرا ميگيريم.) (خلال پرتقال را دو بار جوشانده و آب آنرا عوض مينمائيم تا تلخي آن برود. سپس آنرا همراه يک ليوان شکر و يک ليوان آب ميپزيم و از صافي رد ميکينم تا آب آن گرفته شود).
آب مرغ را ميجوشانيم تا کم و غليظ شود. هنگام کشيدن برنج، دو سه کفگير از روي برنج را برداشته و با مقداري زعفران مخلوط ميکنيم. مقداري خلال بادام و پرتقال و پسته را با کشمش و زرشک سرخ کرده و با مخلوط برنج زعفراني مخلوط ميکنيم.
برنج را ميکشيم. قطعات مرغ را روي آن چيده با برنج زعفراني روي آنرا ميپوشانيم. با بقيه خلال بادام و پرتقال و پسته و زرشک و کشمش سرخ کرده روي آنرا تزئين ميکنيم. نصف پيمانه از آب مرغ غليظ شده روي همه برنج ميريزيم و کمي کره آب کرده روي آن ميدهيم.