اسپاگتى همان ماكارونى است
اسپاگتى همان ماكارونى است و ايتاليايى بودن اين غذا، اظهر من الشمس است، غذايى مورد علاقه كودكان و همچنين بزرگسالان. اگر تا به حال اسپاگتى را با گوشت چرخ كرده تدارك ديده ايد، در اين وعده مى توانيد آن را با كنسرو تن ماهى بپزيد به اين ترتيب زحمتتان در پخت غذا يك سوم خواهد شد و در عين حال غذايى جديد و متفاوت براى وعده شام يا ناهار پخته ايد.
مواد لازم براى 4 نفر
ماكارونى رشته اى: 225 گرم ( نصف يك بسته معمولى ماكارونى)، سير رنده شده: يك حبه، گوجه فرنگى ريز خرد شده: 400 گرم، كنسرو تن ماهى: 425 گرم ( دو كنسرو ماهى)، زيتون سبز يا سياه ( بدون هسته): 10 عدد، روغن مايع: يك قاشق سوپخورى، سس قرمز تند و يا پودر فلفل قرمز تند يا پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چايخورى، نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم.
شيوه پخت:
اسپاگتى ها را در آب جوش پخت بدهيد و سپس آبكش كنيد. پس از آن تن ماهى، سس قرمز يا پودر فلفل قرمز، نمك، فلفل سياه و زيتون بدون هسته و دو نيم شده را به گوجه فرنگى ( قبلا پخته شده) بيفزاييد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. اكنون به شيوه و روال هميشگى ماكارونى را دم بيندازيد، گرچه اين اسپاگتى را ديگر نبايد دم انداخت چرا كه قبلا اسپاگتى را پخته ايد. فراموش نكنيد كه كنسرو تن ماهى به 20 دقيقه جوشيدن در آب نياز دارد.
ماكارونى در تاريخ
تاريخ مى گويد احتمالا تهيه و مصرف ماكارونى قبل از نان بوده و مدارك تاريخى پيدايش آن را به رومى ها، عرب ها، اتروسك ها و حتى چينى ها نسبت مى دهند. امروزه بيش از 600 نوع ماكارونى توليد مى شود و محصولى نيمه فرآيند شده است كه در تهيه آن فانتزى بودن و نوآورى مهم تغذيه علم زيادى دارد و چنان چه ماكارونى همراه با سس گوجه فرنگى و مقدارى پنير صرف شود 25 تا 30 درصد نياز روزانه بدنمان را تامين مى كند.