مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 250گرم
فلفل سبز دلمه اي : 4عدد
سبزي دلمه : 0.5فنجان
برنج : 0.5فنجان
لپه : 0.35فنجان
پياز داغ عسلي : 3قاشقسوپخوري
رب گوجه فرنگي : 2قاشقسوپخوري
کره : 35گرم
زعفران : 0.5قاشقمرباخوري
آب : 1فنجان
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
ابتدا لپه را 2 الي 3 ساعت خيس کرده سپس آن را همراه يک ليوان آب به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% بدون درب داخل مايکروفر قرار دهيد.
برنج را شسته به ظرف فوق اضافه کرده و 2 برابر حجم برنج روي آن آب ريخته و مقداري کره و نمک به آن اضافه کنيد و به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. گوشت چرخ کرده، پياز داغ، نمک و فلفل را در يک ظرف مناسب ريخته آن را خوب مخلوط کرده و به مدت 6-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد، (در اين فاصله آن را يکبار خوب هم يزنيد). مقداري رب گوجه را با آب جوش رقيق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنيد و به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. تمامي مواد فوق را در يک ظرف بزرگ همراه سبزي دلمه خوب مخلوط کنيد. سر فلفلها را به شکل دايره ببريد و برداريد و داخل انها را خالي کنيد . داخل آنها را با مايه دلمه آماده شده پر کنيد و بعد سر فلفل را گذاشته و آنها را در يک ظرف مناسب چيده و مقداري از سس گوجه فرنگي را روي آن ريخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25 - 20 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار ميدهيم.
منبع:www.vista.ir