مواد لازم:
قارچ: 300 گرم
بال و گردن مرغ: حدود 300 گرم
پياز سرخ شده: نصف قاشق سوپخوري
هويج: 2 عدد
نخود فرنگي: 50 گرم
فلفل دلمه اي خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
آرد گندم: 3 قاشق سوپخوري
کره: 50 گرم
شير: يک ليوان بزرگ
خامه: 3 تا 4 قاشق سوپخوري
پودر سير: 1/4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا قارچها را بشوئيد و بصورت عمودي خرد کنيد و در مقدار کمي روغن سرخ نمائيد. بال و گردن مرغ را با پياز سرخ شده و هويج که قبلا شسته و خرد کرده ايد و نخود فرنگي و فلفل دلمه اي و کمي نمک و در صورت تمايل کمي زرد چوبه تفت دهيد و با يک استکان آب بگذاريد بپزد تا آبش به اندازه 3 يا 4 قاشق غذا خوري شود. سپس آرد را با کره کمي تفت دهيد و نمک و فلفل را بيافزائيد و شير را کم کم اضافه نمائيد تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنيد. استخوانهاي مرغ را جدا نموده و با آب و مخلفات آن به مخلوط آرد اضافه نمائيد و مرتب سوپ را بهم بزنيد در آخر پودر سير را اضافه نموده و در صورتي که غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفري را بيافزائيد و گرنه اجازه دهيد سوپ بيشتر بپزد تا غليظ شود. سپس سوپ را از روي حرارت برداريد و خامه را به آن بيافزائيد.
توجه: اين سوپ بسيار لذيذ است و در صورتي که مرغ و نخود فرنگي و فلفل سبز را نيز حذف نمائيد باز هم بسيار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسيار کمي نيز حاضر شود.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ