جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ قارچ و مرغ
-(6 Body) 
سوپ قارچ و مرغ
Visitor 443
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

قارچ: 300 گرم
بال و گردن مرغ: حدود 300 گرم
پياز سرخ شده: نصف قاشق سوپخوري
هويج: 2 عدد
نخود فرنگي: 50 گرم
فلفل دلمه اي خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
آرد گندم: 3 قاشق سوپخوري
کره: 50 گرم
شير: يک ليوان بزرگ
خامه: 3 تا 4 قاشق سوپخوري
پودر سير: 1/4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا قارچها را بشوئيد و بصورت عمودي خرد کنيد و در مقدار کمي روغن سرخ نمائيد. بال و گردن مرغ را با پياز سرخ شده و هويج که قبلا شسته و خرد کرده ايد و نخود فرنگي و فلفل دلمه اي و کمي نمک و در صورت تمايل کمي زرد چوبه تفت دهيد و با يک استکان آب بگذاريد بپزد تا آبش به اندازه 3 يا 4 قاشق غذا خوري شود. سپس آرد را با کره کمي تفت دهيد و نمک و فلفل را بيافزائيد و شير را کم کم اضافه نمائيد تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنيد. استخوانهاي مرغ را جدا نموده و با آب و مخلفات آن به مخلوط آرد اضافه نمائيد و مرتب سوپ را بهم بزنيد در آخر پودر سير را اضافه نموده و در صورتي که غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفري را بيافزائيد و گرنه اجازه دهيد سوپ بيشتر بپزد تا غليظ شود. سپس سوپ را از روي حرارت برداريد و خامه را به آن بيافزائيد.
توجه: اين سوپ بسيار لذيذ است و در صورتي که مرغ و نخود فرنگي و فلفل سبز را نيز حذف نمائيد باز هم بسيار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسيار کمي نيز حاضر شود.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image