جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
طرز تهيه آش ميوه
-(4 Body) 
طرز تهيه آش ميوه
Visitor 568
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم
تره فرنگي: 200 گرم
جعفري ساطوري شده: 200 گرم
نعناع: 200 گرم
گشنيز: 200 گرم
برگ چغندر: 200 گرم
برنج: 200 گرم
پياز داغ عسلي: 3 قاشق سوپخوري
نخود: 125 گرم
لوبيا قرمز: 125 گرم
آلبالو: 500 گرم
گوجه سبز: 500 گرم
زرد آلو: 500 گرم
گندم: 100 گرم
فلفل: قدري
نمک: قدري

طرز تهيه:

پياز داغ و نخود لوبيا و گندم در صورت تمايل کمي زرد چوبه را با 5 تا 6 ليوان آب مي گذاريم بپزد برنج را اضافه مي کنيم و سبزي را بعد از تميز کردن و خرد کردن وقتي برنج پخته شد داخل آش مي ريزيم و گوشت را کوفته ريزه درست مي کنيم و به آن اضافه مي کنيم و آش را گاهي بهم مي زنيم تا کاملا جا بيافتد هسته ميوه ها را مي گيريم و در اواخر طبخ ميوه ها را هم داخل آش مي ريزيم باندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم بايد ميوه ها پخته شوند ولي زياد له نشوند. در زمستان بجاي ميوه تازه مي توانيم از برگ زرد آلو و آلوي زرد خشک و مرباي آلبالو با آلبالوي خشک استفاده کنيم بديهي است ميوه هاي خشک را بايد در آب خيس کرد بعد مصرف نمود. مي توانيم به اين آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شکر بزنيم تا طعمش ترش و شيرين بشود.
در صورت رعايت مقادير اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافيست.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image