جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي پوست پسته
-(4 Body) 
مرباي پوست پسته
Visitor 1213
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پوست نرم پسته تازه: يک کيلو گرم
شکر: يک کيلو گرم
آب: 4 پيمانه
جوهر ليمو: نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

1. ابتدا پسته ها را از پوست جدا کنيد، سپس پوسته پسته ها را در سبدي ريخته و بشوييد تا گرد و خاک آن از بين برود.
2. پوست پسته را داخل آب،به مدت 8 الي 10 ساعت يا فاصله بين شب تا صبح خيس کرده و طي اين مدت چند بار آب آن را عوض کنيد تا تلخي اش گرفته شود.
3. در قابلمه اي مقدار 4 پيمانه آب ريخته و پوست پسته ها را داخل آن بريزيد. قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب داخل آن جوش آمده و پوست پسته ها بپزد. براي اين منظور، مدت 15 تا 20قيقه زمان لازم است.
4. بعد از پختن پوست پسته ها، جوهر ليمو را همراه شکر به مخلوط آب و پوست پسته اضافه کنيد و بگذاريد به جوش زدن ادامه دهد تا شکر در آب حل شده و شربت آن قوام آيد. در طول اين مدت، مرتب کف مربا را برداريد. پس از قوام آمدن شربت، مربا هم آماده خواهد شد.
نکته:
به جاي جوهر ليمو مي توانيد از 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو استفاده کنيد؛ جوهر ليمو و آبليمو براي جلوگيري از شکرک زدن به مربا اضافه مي شود.
پوست پسته بايد تازه، سالم و بدون لک باشد در ضمن خوشرنگ بودن پوست پسته، مربا را نيز خوشرنگ مي کند.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image