|
مرباى به
-(8 Body)
|
مرباى به
Visitor
515
Category:
دنياي فن آوري
ميوه «به» تازه به بازار آمده و از شمار نوبرانه هاى پاييز است. خوب است از اين نوبرانه بهره اى بگيريم خواه در قالب خورش، ترشى و يا مرباى آن! مواد لازم: به: يك كيلو، آبليمو: سه قاشق غذاخورى، هل كوبيده: يك قاشق چايخورى. شيوه پخت: به را پوست كنده و قاچ كرده و درون ظرفى بريزيد و حدود 5 ليوان آب روى آن بريزيد ( به طورى كه روى به را آب بگيرد) و روى حرارت بگذاريد تا كمى بپزد اما له نشود. بعد شكر را به آن بيفزاييد و بگذاريد با حرارت ملايم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غليظ شود اكنون نوبت به افزودن آبليمو و هل رسيده است مربا چند جوش كه زد از روى حرارت برداريد. * نكته: براى درست كردن مرباى به، بايد از همان اول در ظرف بسته باشد و حرارت نيز ملايم باشد تا رنگ مربا كاملا قرمز شود.بچه ها با خوردن مرباى به، هيچ مشكلى ندارند به شرط آن كه پاى ثابت آن يعنى كره فراهم باشد.
|
|
|