جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباى به
-(8 Body) 
مرباى به
Visitor 515
Category: دنياي فن آوري
ميوه «به» تازه به بازار آمده و از شمار نوبرانه هاى پاييز است. خوب است از اين نوبرانه بهره اى بگيريم خواه در قالب خورش، ترشى و يا مرباى آن!
مواد لازم: به: يك كيلو، آبليمو: سه قاشق غذاخورى، هل كوبيده: يك قاشق چايخورى.
شيوه پخت: به را پوست كنده و قاچ كرده و درون ظرفى بريزيد و حدود 5 ليوان آب روى آن بريزيد ( به طورى كه روى به را آب بگيرد) و روى حرارت بگذاريد تا كمى بپزد اما له نشود. بعد شكر را به آن بيفزاييد و بگذاريد با حرارت ملايم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غليظ شود اكنون نوبت به افزودن آبليمو و هل رسيده است مربا چند جوش كه زد از روى حرارت برداريد.
* نكته: براى درست كردن مرباى به، بايد از همان اول در ظرف بسته باشد و حرارت نيز ملايم باشد تا رنگ مربا كاملا قرمز شود.بچه ها با خوردن مرباى به، هيچ مشكلى ندارند به شرط آن كه پاى ثابت آن يعنى كره فراهم باشد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image