مواد لازم:
فيله مرغ: 4 عدد
باميه: 200 گرم
ذرت: 4 عدد بلال دانه شده متوسط يا 200 گرم دانه ذرت
گوجه فرنگي بزرگ: 3 عدد
پياز: يک عدد
فلفل دلمه اي سبز: يک عدد
سير رنده شده: يک قاشق چايخوري
شکر: يک قاشق چايخوري
فلفل سبز ريز خردشده: يک قاشق چايخوري
پودر آويشن: يک قاشق چايخوري
روغن مايع سرخ کردني: 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
1- ابتدا فيله هاي مرغ را به صورت ريزخرد کنيد. سپس داخل تابه اي نچسب مقداري روغن بريزيد و تکه هاي مرغ را در آن به طور کامل تفت دهيد.
2- در اين فاصله زماني؛ در تابه ديگري مقداري روغن بريزيد. سير و پياز و باميه را نيز در آن سرخ کنيد و سپس دانه هاي ذرت خام را به آن اضافه کرده و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بپزد. در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد. حالا تکه هاي مرغ سرخ شده را به اين مواد اضافه کنيد.
3- گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را نيز به صورت ريز خرد کنيدو به همراه شکر، فلفل سبزخردشده، پودر آويشن ونمک و پودر فلفل سياه به مخلوط فوق بيفزاييد. سپس در ظرف را بگذاريد و به مدت 30 دقيقه صبر کنيد تا مواد درآب حاصل از گوجه فرنگي خرد شده و کاملاً بپزد.
نکته: 1. در صورت تمايل مي توانيد يک قاشق سوپخوري آبليمو نيز به اين خوراک اضافه کنيد تا کمي مزه ترشي هم بگيرد.
نکته:2. باميه ها را ريز انتخاب کنيد تا هم سرعت پخت آن بالا رود و هم به اصطلاح ليز نشود.
نکته:3. به جاي دانه ذرت خام از دانه ذرت کنسرو شده نيز مي توانيد استفاده کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 28/س