جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي با فلفل قرمز و سبز (سنگالي)
-(2 Body) 
ماهي با فلفل قرمز و سبز (سنگالي)
Visitor 474
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

ماهي کلن يا فيله ماهي يا شيرماهي: 4 قطعه به قطر 2 سانتيمتر که گرد و منظم بريده شده باشند.
پياز: 3 عدد متوسط
فلفل ريز تند: 2 عدد
فلفل سبز و قرمز دلمه اي: 4 عدد (از هر کدام 2 عدد)
آرد گندم: 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع: 1 ليوان معمولي (200 گرم)
نمک و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه:

دو طرف ماهي ها را کمي نمک مي زنيم و آنها را در آرد مي غلطانيم. نصف روغن را داغ مي کنيم و دو طرف قطعات ماهي را در اين روغن با حرارت ملايم طلايي مي کنيم. پياز را خلال کرده، بقيه روغن را در تابه مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم. پياز را کمي در روغن سرخ مي کنيم، بعد فلفل ها را خرد کرده، داخل پياز مي ريزيم و کمي تفت مي دهيم. کمي نمک هم به آن مي زنيم، بعد قطعات ماهي را روي پياز و فلفل مي چينيم. نصف استکان آب اضافه مي کنيم، حرارت را کاملاً ملايم مي نماييم. در صورت امکان يک عدد فلفل دلمه اي کوچک براي تزئين وسط ظرف قرار ميدهيم و در ظرف را مي بنديم تا پياز و فلفل کمي پخته و نرم شوند. بهتر است اين غذا را در يک ظرف نسوز و گرد تهيه کره، آن را با همان ظرف سر ميز ببريم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image