مواد لازم:
ماهي کلن يا فيله ماهي يا شيرماهي: 4 قطعه به قطر 2 سانتيمتر که گرد و منظم بريده شده باشند.
پياز: 3 عدد متوسط
فلفل ريز تند: 2 عدد
فلفل سبز و قرمز دلمه اي: 4 عدد (از هر کدام 2 عدد)
آرد گندم: 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع: 1 ليوان معمولي (200 گرم)
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
دو طرف ماهي ها را کمي نمک مي زنيم و آنها را در آرد مي غلطانيم. نصف روغن را داغ مي کنيم و دو طرف قطعات ماهي را در اين روغن با حرارت ملايم طلايي مي کنيم. پياز را خلال کرده، بقيه روغن را در تابه مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم. پياز را کمي در روغن سرخ مي کنيم، بعد فلفل ها را خرد کرده، داخل پياز مي ريزيم و کمي تفت مي دهيم. کمي نمک هم به آن مي زنيم، بعد قطعات ماهي را روي پياز و فلفل مي چينيم. نصف استکان آب اضافه مي کنيم، حرارت را کاملاً ملايم مي نماييم. در صورت امکان يک عدد فلفل دلمه اي کوچک براي تزئين وسط ظرف قرار ميدهيم و در ظرف را مي بنديم تا پياز و فلفل کمي پخته و نرم شوند. بهتر است اين غذا را در يک ظرف نسوز و گرد تهيه کره، آن را با همان ظرف سر ميز ببريم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره28/س