مواد لازم:
سبزي (تره، جعفري، شبت، گشنيز): به ميزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
روغن آبکرده: 100 گرم
مغز گوسفند: به تعداد لازم
سرکه: 2 تا 3 قاشق سوپخوري
آرد: 100 گرم
پياز خردشده: به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
مغز نسبتاً غذاي چاق کننده اي اما نه براي همه مي باشد.در بعضي کشورها نگرانيهايي در مودر ابتلا به بعضي بيماريها در اثر مصرف مغز وجود داردو اين دليل اين است که در همه جا نمي توان مغز پيدا کرد.
پياز را پوست کنده و ريز مي کنيم سپس مغز را به آرامي در آب سرد مي شوئيم و رگ و ريشه هاي آن را جدا مي کنيم به آن آب گرم نمک و فلفل و پيازهاي خردشده را اضافه مي کنيم و در حرارت متوسط به مدت 10 تا 15 دقيقه مي پزيم سپس آب آن را به آرامي خالي مي کنيم و مي گذاريم تا سرد شود و بعد مغز را به برشهايي با ضخامت 1 سانتيمتر مي بريم سبزي ها را شسته و آنها را به تخم مرغ به همراه نمک و فلفل اضافه مي کنيم. آرد را به هر دو طرف برش مي زنيم و در داخل تخم مرغ ها مي غلطانيم و در روغن سرخ مي کنيم تا زماني که هر دو طرف آن برشته شود.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س