جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه فلفل
-(2 Body) 
دلمه فلفل
Visitor 495
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

فلفل دلمه اي قرمز يا سبز يا زرد: 4 عدد
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پياز متوسط: 2 تا 3 عدد
روغن آب کرده: 3 تا 4 قاشق سوپخوري
برنج: 100 گرم
اگر تمايل داريد مي توانيد براي مواد دلمه به اندازه نصف پيمانه از لپه نيم پز استفاده کنيد.
رب گوجه فرنگي: 3 تا 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه و شکر: 2 تا 3 قاشق سوپخوري
جعفري خردشده: 1/3 پيمانه
نعناع خردشده: 1/3 پيمانه
پيازچه: 1/3 پيمانه
ترخون: 1/3 پيمانه
مي توان فقط از مرزه خشک يا تازه استفاده کرد.

طرز تهيه:

پياز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روي آتش مي گذاريم و گاهي به هم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شود. رب گوجه فرنگي را درنصف ليوان آب حل مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم و کمي نمک و فلفل اضافه مي کنيم و مي گذاريم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کشيده شود. بعد گوشت را از روي آتش برمي داريم و مي گذاريم سرد شد.
سر فلفل ها را مي بريم و تخمهاي داخل آنرا خالي مي کنيم و فلفلها را با آب و نمک کمي جوش مي دهيم تا فلفلها کمي نرم شوند. گوشت آماده شده و سبزيجات و شکر و برنج را با هم مخلوط مي کنيم و کمي نمک هم به داخل آن مي پاشم.
بعد درون فلفل ها را با مايه آماده شده پر مي کنيم و در آن را مي گذاريم و آنها را مرتب در ظرف مي چينيم و با کمي آب گوشت يا آب ساده مي پزيم بعد دلمه ها را در ديس گردي بشکل شعاع مي چينيم وسط ديس و فاصله بين دلمه را با نخود سبز پخته شده تزئين مي کنيم.
اين دلمه را با سس گوجه فرنگي نيز مي توان سرو کرد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image