جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گراتن مرغ
-(5 Body) 
گراتن مرغ
Visitor 445
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
350 گرم ماکاروني ريز و باريک
سينه ي مرغ يک تخته
سس سفيد دو پيمانه
نمک و فلفل
کره
پنير پيتزا رنده شده
پياز کوچولو يک عدد

طرز تهيه:

مرغ رو با پياز چراقاچ و کمي نمک و فلفل بذاريد 25 دقيقه بپزه. بعد از استخون جداش کنيد و خوردش کنيد. ماکاروني رو آبکش کنيد.
کف ظرف نسوز کمي کره آب شده بريزيد و بعد کمي سس سفيد. روش يه لايه ماکاروني آبکش شده بريزيد و روش سس سفيد ريخته و پخش کنيد و تکه هاي مرغ رو بچينيد و کمي سس سفيد ريخته و روش چند تکه کره بذاريد. دوباره به همين ترتيب يه لايه ماکاروني و يه لايه مرغ و سس سفيد و تکه هاي کره بريزيد تا لايه آخر که با ماکاروني پوشونده و روش سس بماليد و چند تکه کره بذاريد.
روي اين لايه رو کاملا با پنير رنده شده بپوشونيد.
بيست دقيقه توي فر با حرارت 180 درجه بذاريد و آخر سر هم گريل رو چند دقيقه روشن کنيد تا روش طلايي شه. يا 15 دقيقه با قدرت 70? توي ماکروفر بذاريد و اگه پنير آب نشده بود 5 دقيقه ديگه هم بذاريد. روش رو با گريل طلايي کنيد
1. يک قاشق آرد رو توي يک پيمانه شير حل کنيد و بذاريد روي شعله ملايم و هم بزنيد تا غليظ شه و يه تيکه کره بندازيد توش تا آب شه. نمک و فلفل سفيد!
2. کمي کره رو تو شيرداغ کن آب کنيد و يک قاشق آرد رو توش تفت بدين و بعد يک پيمانه شير رو اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا غليظ شه. نمک و فلفل سفيد فراموش نشه. اگه فلفل سفيد نداشتين سياهشم قبول مي کنيم. زياد سخت نگيرين.
من روش دوم رو ترجيح مي دم اما اولي راحت تره و بدک هم نيست!
نکته: توي درست کردن سس سفيد اين غذا مي تونيد مقدار شير رو کمتر بگيريد و آب مرغي رو که پختيد صاف کنيد و اضافه کنيد تا طعم بگيره.
البته مي تونيد با اضافه ي آب مرغ رو يه کار ديگه کنيد: صافش کنيد و بريزيد تو کيسه نايلون و گره بزنيد و بذاريد تو فريزر واسه سوپ و خورش هايي که بايد آب مرغ بهشون اضافه شه!

معرفي سايت مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image