مواد لازم
350 گرم ماکاروني ريز و باريک
سينه ي مرغ يک تخته
سس سفيد دو پيمانه
نمک و فلفل
کره
پنير پيتزا رنده شده
پياز کوچولو يک عدد
طرز تهيه:
مرغ رو با پياز چراقاچ و کمي نمک و فلفل بذاريد 25 دقيقه بپزه. بعد از استخون جداش کنيد و خوردش کنيد. ماکاروني رو آبکش کنيد.
کف ظرف نسوز کمي کره آب شده بريزيد و بعد کمي سس سفيد. روش يه لايه ماکاروني آبکش شده بريزيد و روش سس سفيد ريخته و پخش کنيد و تکه هاي مرغ رو بچينيد و کمي سس سفيد ريخته و روش چند تکه کره بذاريد. دوباره به همين ترتيب يه لايه ماکاروني و يه لايه مرغ و سس سفيد و تکه هاي کره بريزيد تا لايه آخر که با ماکاروني پوشونده و روش سس بماليد و چند تکه کره بذاريد.
روي اين لايه رو کاملا با پنير رنده شده بپوشونيد.
بيست دقيقه توي فر با حرارت 180 درجه بذاريد و آخر سر هم گريل رو چند دقيقه روشن کنيد تا روش طلايي شه. يا 15 دقيقه با قدرت 70? توي ماکروفر بذاريد و اگه پنير آب نشده بود 5 دقيقه ديگه هم بذاريد. روش رو با گريل طلايي کنيد
1. يک قاشق آرد رو توي يک پيمانه شير حل کنيد و بذاريد روي شعله ملايم و هم بزنيد تا غليظ شه و يه تيکه کره بندازيد توش تا آب شه. نمک و فلفل سفيد!
2. کمي کره رو تو شيرداغ کن آب کنيد و يک قاشق آرد رو توش تفت بدين و بعد يک پيمانه شير رو اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا غليظ شه. نمک و فلفل سفيد فراموش نشه. اگه فلفل سفيد نداشتين سياهشم قبول مي کنيم. زياد سخت نگيرين.
من روش دوم رو ترجيح مي دم اما اولي راحت تره و بدک هم نيست!
نکته: توي درست کردن سس سفيد اين غذا مي تونيد مقدار شير رو کمتر بگيريد و آب مرغي رو که پختيد صاف کنيد و اضافه کنيد تا طعم بگيره.
البته مي تونيد با اضافه ي آب مرغ رو يه کار ديگه کنيد: صافش کنيد و بريزيد تو کيسه نايلون و گره بزنيد و بذاريد تو فريزر واسه سوپ و خورش هايي که بايد آب مرغ بهشون اضافه شه!
معرفي سايت مرتبط با اين مقاله