مواد لازم
پياز خرد شده و تفت داده شده | 2 فنجان |
بادمجان خرد شده و تفت داده شده | 2فنجان |
قارچ خرد شده و تفت داده شده | 2 فنجان |
جعفري | 1 قاشق مرباخوري |
نعنا | 1 قاشق مرباخوري |
تخم مرغ | 6عدد |
آرد | 3 قاشق غذاخوري |
بكينگ پودر | 1 قاشق مرباخوري |
نمك و فلفل | به مقدار كافي |
طرز تهيه:
بادمجان را پس از پوست كندن مانند خيار خرد كرده و در آب نمك خيس كنيد. بعد از 15 دقيقه آبكش كرده و كمي آب روي آن بگيريد تا شوري نمك از بين برود. سپس آن را در يك قاشق روغن زيتون تفت دهيد. همين عمل را با پياز و قارچ انجام دهيد. البته هر كدام را به طور مجزا و در همان ظرفي كه قبلاً استفاده كرده ايد و حاوي كمي روغن است تفت دهيد . تمامي مواد را با هم مخلوط كرده و تخم مرغ هاي زده شده را به آن اضافه كنيد. كم كم مايع كوكو براي پخت آماده مي شود. براي مصرف كمتر روغن حتماً بايد مقدار مورد نياز مايع را در پلوپز آماده كنيد. به اين طريق كه يك قاشق روغن در پلوپز ريخته و بعد مايع را درون آن بريزيد و در پلوپز را همراه با دم كني ببنديد و بعد از 10 دقيقه كوكو را وارونه كنيد تا كوكوي خوشمزه و كم روغن شما بعد از مدت كمي حاضر مي شود.
نكات تغذيه اي:
در پخت اين كوكو از روغن كمي استفاده مي شود و روغن به كار رفته، روغن زيتون است كه گياهي بوده و براي سلامتي فرد مفيد است . افرادي كه كلسترول خونشان بالاست، مي توانند به جاي تخم مرغ كامل، فقط از سفيده آن در تهيه كوكو استفاده كنند. همچنين چندين نوع سبزي شامل قارچ، بادمجان، نعنا وجعفري به كار رفته است و همان طور كه مي دانيم سبزيجات ، كربوهيدرات و كالري كمي دارند ، ولي منبع خوبي از فيبرو ويتامين ها هستند.
انرژي اين غذا در كل 630 كالري است كه اگر به 6 قسمت مساوي تقسيم شود ، هر قسمت داراي 105 كالري خواهد بود.
معرفي سايت مرتبط با اين مقاله