مواد لازم:
هويج: 500 گرم
پياز: 1 عدد
روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
آب: به ميزان لازم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
شکر: 2 قاشق غذاخوري
آب نارنج: 5 قاشق غذاخوري
کره: 1 قاشق مرباخوري
تخم مرغ: 4 عدد
طرز تهيه:
هويج را پوست بکنيد و رنده کنيد. پياز را نيز درشت رنده کنيد ودر روغن کمي سرخ کنيد . هويج رنده شده را نيز بيفزاييد و کمي تفت دهيد .سپس آب ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و اجازه دهيد تا پياز وهويج بپزد وبه روغن بيفتد.
بعد شکر را روي مواد پخته بريزيد تا آب شود. سپس آب نارنج وکره را اضافه کنيد.
مي توان ميزان شکر وآب نارنج را مطابق با ذائقه تغيير داد.درآخر، تخم مرغها را دانه دانه روي ظرف بشکنيد تا ببندد. غذا حاضر است در ظرف مناسب سرو کنيد.
منبع: هنر آشپزي شماره 32
/س