جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کدو ترشک
-(7 Body) 
کدو ترشک
Visitor 424
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

عدس: يک پيمانه
کدو حلوايي: يک کيلو، رنده ريز شده
روغن: به ميزان لازم
سير: 4 تا 5 حبه، پوره شده
کشک: به ميزان لازم
زعفران: به ميزان لازم

طرز تهيه:

عدس را پخته و پوره کنيد. روغن را در تابه اي ريخته و روي حرارت بگذاريد. سيرپوره شده را افزوده و تفت دهيد تا طلايي شود. سپس کدو حلوايي را که رنده ريزکرده ايد ريخته و تا حدي تفت دهيد که آب آن کشيده شود. بعد عدس پوره شده را اضافه کنيد و با کدو حلوايي و سير مخلوط نماييد. شعله را خاموش کنيد و در پايان کشک را به آن اضافه نموده و درظرف مورد نظر بريزيد. سطح روي غذا را با کشک و کشک زعفراني و سير داغ تزيين کرده سرو نماييد.
نکته:
1- باتوجه به انتخابي بودن مقدارکشک و روغن انرژي متغير است.
2- سير را نبايد زياد سرخ کنيد.
3- به اندازه اي که لازم داريد، کشک برداشته و درون ظرفي ريخته و با کمي آب به مدت 10 تا 20 دقيقه روي حرارت بسيار ملايم بجوشانيد. بگذاريد کشک بجوشد.
4- کشک دارنده تمام خواص شير و حاوي کلسيم، چربي، نمک،پروتئين و برخي از ويتامين هاي گروه ب است. هر 100 گرم کشک 1 تا 120 کيلو کالري انرژي دارد کشک حاوي مقداري زيادي کلسيم و فسفر است. بنابراين براي پيش گيري از پوکي استخوان، غذايي مناسب به شمار مي رود مصرف آن در دوران نوجواني، جواني و همچنين يائسگي زنان توصيه مي شود.
5- اين غذا متعلق به شهر گرگان است.

منبع: هنر آشپزي، ش 60
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image