مواد لازم:
جگر مرغ:300گرم
پياز :3عدد
روغن مايع:قاشق غذاخوري
آبليمو:2قاشق غذاخوري
پنير:200گرم
نمک و فلفل:200
تربچه :2عدد
طرز تهيه:
1ـ پياز را خرد کنيد.
2ـروغن را داغ کرده ،پياز را در آن تفت دهيد.
3ـجگر مرغ را به پياز افزوده و تفت دهيد تا کاملا سرخ شود.
4ـ نمک و فلفل وآبليمو را به جگر اضافه نماييد.
5ـ پنير را روي مواد بريزيد. در تابه را چند دقيقه بگذاريد تاپنير ذوب شود.
6ـ تربچه را به صورت حلقه اي نازک برش بزنيد و درکنار اين غذا ميل نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي ،شماره 75/خ