مواد لازم:
سينه مرغ:يک عدد
پيازقرمز:3عدد
آبليمو :2قاشق غذاخوري
پنير پارمزان :100گرم
طرز تهيه:
زعفران آب گرفته :يک قاشق غذاخوري
1ـ سينه مرغ را داخل مخلوط پياز رنده شده ،آبليمو و زعفران آب گرفته بخوابانيد.
2ـ سينه مرغ را داخل روغن سرخ کنيد.
3ـ پياز را حلقه حلقه کنيد. سپس داخل روغن کمي تفت دهيد.
4ـ مرغ سرخ شده را داخل ديس قرار دهيد.
5ـ حلقه هاي پياز را اطراف آن بچينيد.
6ـ پنير را روي مواد بپاشيد.
7ـ ظرف را به مدت 10دقيقه زير حرارت گريل قرار دهيد.
نکات طلايي
هنگام تفت دادن پياز شعله را کم کنيد تا پيازها نرم شوند .
ـ سعي کنيد حلقه هاي پياز را برگردانيد و هم بزنيد.
ـ قبل از پخت مرغ ،به آن نمک نزنيد چون گوشت سفت مي شود.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي ،شماره 75/خ