مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
تخممرغ: 5 تا 6عدد
ماست كيسهاي: 150گرم
آرد گندم: يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل: اندكي به دلخواه
محلول زعفران: يكدوم قاشق چايخوري
خلال بادام و پسته: يك قاشق سوپخوري از هركدام
تره: 250گرم، خرد شده
هويج: 100گرم، رنده شده
روغن: 150گرم
طرز تهيه:
تخممرغها را در ظرفي به همراه ماست، آرد، نمك، فلفل و محلول زعفران زده و خلالهاي بادام و پسته را با تره و هويج مخلوط كنيد. مايه را در تابه كه روغن ريخته و داغ كردهايد بريزيد. بعد از آن كه كوكو خودش را گرفت، در تابه را گذاشته و حرارت را كم كنيد تا مغز پخت شود. سپس كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود.
نكته:
- اين دستور، داراي 1685كيلوكالري انرژي، 37گرم كربوهيدرات، 58گرم پروتئين، و 145گرم چربي ميباشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره59/خ