مواد لازم :
ماست چکيده ي خامه اي / 2 پيمانه
شکر / دو سوم پيمانه
رنده ي پوست ليمو / 1 قاشق مرباخوري
ليمو / 1 عدد
مواد مورد نياز براي تهيه ي سس :
توت فرنگي / 4 عدد
شکر / 1 قاشق سوپخوري
ماست / 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ماست را بزنيد تا صاف و يک دست شود ، بعد شکر و رنده ي پوست ليمو و آب ليمو را اضافه کرده و هم بزنيد تا شکر در ماست حل شود ، سپس آن را در فريزر قرار دهيد تا ببندد .
توت فرنگي و شکر و ماست را با استفاده از مخلوط کن به صورت پوره در آوريد .
وقتي بستني بسته شد آن را در ظرف بستني خوري ريخته و روي آن را سس داده و با توت فرنگي و برگ نعناع تزئين کنيد .
نکته :
1ـ به جاي توت فرنگي از ساير ميوه هاي مورد علاقه نيز مي توان استفاده کرد .
2ـ در صورت تمايل مي توانيد از خامه هم استفاده کنيد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44/خ