مواد لازم براي 4 نفر :
ماکاروني به اشکال دلخواه / 200 گرم
گوجه فرنگي خلال شده / 1 عدد
ژامبون گوشت مکعبي خرد شده / 2 الي 3 برش
زيتون سبز بدون هسته / حدود 20 عدد
نخود فرنگي پخته / 100 گرم
فلفل دلمه اي سبز خلال شده باريک / 1 عدد
آويشن / يک دوم قاشق چايخوري
پنير گودا مکعبي خرد شده / 50 گرم
مواد لازم براي سس :
روغن / 2 قاشق غذاخوري
سرکه / 1 قاشق چايخوري
آب ليمو / 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1 قاشق
نمک و فلفل / به اندازه ي لازم
طرز تهيه :
ماکاروني ها را با آبي که در آن آويشن ريخته ايد بپزيد و آب کش کنيد . در کاسه ي بزرگي تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکاروني را به آن بيفزاييد .
در کاسه ي ديگر تمام مواد سس را کاملاً مخلوط کرده و سپس سس را روي سالاد ريخته ، آن را هم بزنيد . بهتر است سالاد را قبل از مصرف ، 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه ي آن جا بيفتد .
در صورت تمايل مي توان جعفري خرد کرده نيز به سالاد اضافه کرد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ