نوع مخصوصي از ظروف آشپزخانه با عنوان پيرکس وجود دارند که داراي موارد کارکرد زيادي هستند. اين ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را به طور يکنواخت مي پزد، سطح صاف اين ظروف مانع چسبيدن غذا و در نتيجه شستشوي آسان و بهداشتي آن مي شود، با سرويس غذاخوري هماهنگي دارند ضمن آنکه از اين ظروف مي توان در انواع فر و مايکروفر استفاده کرد ضمناً براي گذاشتن در يخچال و فريزر بسيار مناسب هستند.
نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پيرکس:
1. قراردادن اين ظروف روي شعله مستقيم خودداري کنيد و بهترين حرارت براي ظروف پيرکس حرارت غير مستقيم و يکنواخت است مثل حرارت فر و مايکروفر
2. درجه حرارت اين ظروف را هنگام استفاده به طور ناگهاني تغيير ندهيد مثل ريختن آب سرد روي ظرف داغ و يا ظرف داغ را روي سطح مرطوب يا سرد قرار دادن اين کار باعث شکستگي ظرف مي شود.
3. سعي کنيد در ظروف پيرکس چيزي را سرخ نکنيد بهترين حالت براي پختن غذا در ظروف پيرکس، پخت با آب (مثل انواع خورش ها) است.
تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله