جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آلوچه مسما
-(1 Body) 
آلوچه مسما
Visitor 558
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

مرغ متوسط / 1عدد
نمک / به ميزان لازم
روغن / 3 تا 4 قاشق غذاخوري
آب / 1 ليوان
پياز متوسط / 2 تا3 عدد
زردچوبه / به دلخواه
گوجه سبز / 1 کيلو
نعناع يا خالواش خشک / 1 قاشق غذاخوري
آبغوره / 1 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
فلفل و دارچين / به دلخواه
معمولاً اين خورش را در فصل بهار و تابستان که گوجه سبز (آلوچه) به بازار مي آيد،تهيه مي کنند.

طرز تهيه :

مرغ را پاک کنيد ، بشوييد و نمک بزنيد .
بعد مرغ را با مقداري روغن در قابلمه اي مناسب رو ي حرارت زياد تفت دهيد تا رنگ مرغ سفيد شود و يک ليوان آب در آن بريزيد تا مرغ نيم پز شود .
پيازها را رنده يا خلال کنيد و در ماهيتابه اي با زردچوبه ، نمک و روغن سرخ کنيد .
گوجه سبزها را اگر ريز بود ، درسته استفاده کنيد و اگر درشت بود ، گوشت آن را از هسته جدا کنيد . وقتي پياز سرخ شد ، گوجه سبزها را با پياز تفت دهيد . سبزيجات خشک را نيز همراه آن تفت دهيد و به مرغ نيم پز اضافه کنيد و آبغوره و رب گوجه فرنگي را هم بيفزاييد .
در صورتي که گوجه سبزها ترش بودند به آبغوره احتياج نيست . سپس ادويه را به آن بزنيد و روي حرارت ملايم بپزيد تا خورش به روغن بيفتد و آماده شود . مي توانيد يک يا دو عدد بادمجان سرخ کرده نيز به آن اضافه کنيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image