جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کشک بادمجان
-(1 Body) 
کشک بادمجان
Visitor 376
Category: دنياي فن آوري
آشپزي اصيل ايراني با پروين برفچين
سرو براي 4نفر
مدت پخت: 10دقيقه

مواد لازم:

بادمجان: 4تا6عددمتوسط
پياز سرخ کرده: 2تا3قاشق سوپخوري
نعنا داغ: 2تا3قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي:2عددمتوسط
کشک پاستوريزه:يک دوم پيمانه
روغن براي سرخ کردن: به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه:به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا بادمجان ها را پوست بگيريد و 15دقيقه درآب نمک غليظ بگذاريد تا تلخي بادمجان گرفته شود و هنگام سرخ کردن روغن کمتري بخواهد. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنيد.
گوجه فرنگي را ريزخرد کنيدو با کمي نمک وفلفل سياه و يک قاشق سوپخوري پياز سرخ کرده به بادمجان بيفزاييد و اجازه دهيد بپزند. افزودن گوجه فرنگي سبب مي شود تا تلخي بادمجان گرفته شود .
بعد از پخت بادمجان و گوجه فرنگي مخلوط را در ظرف مورد نظربريزيد و روي آن را با کشک پياز سرخ کرده و نعناع داغ تزيين کنيد .

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image