آشپزي اصيل ايراني با پروين برفچين
سرو براي 4نفر
مدت پخت: 10دقيقه
مواد لازم:
بادمجان: 4تا6عددمتوسط
پياز سرخ کرده: 2تا3قاشق سوپخوري
نعنا داغ: 2تا3قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي:2عددمتوسط
کشک پاستوريزه:يک دوم پيمانه
روغن براي سرخ کردن: به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه:به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا بادمجان ها را پوست بگيريد و 15دقيقه درآب نمک غليظ بگذاريد تا تلخي بادمجان گرفته شود و هنگام سرخ کردن روغن کمتري بخواهد. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنيد.
گوجه فرنگي را ريزخرد کنيدو با کمي نمک وفلفل سياه و يک قاشق سوپخوري پياز سرخ کرده به بادمجان بيفزاييد و اجازه دهيد بپزند. افزودن گوجه فرنگي سبب مي شود تا تلخي بادمجان گرفته شود .
بعد از پخت بادمجان و گوجه فرنگي مخلوط را در ظرف مورد نظربريزيد و روي آن را با کشک پياز سرخ کرده و نعناع داغ تزيين کنيد .
منبع: مجله سرآشپز - شماره21