جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش قيمه با قارچ
-(5 Body) 
خورش قيمه با قارچ
Visitor 348
Category: دنياي فن آوري
تا بوده و هست ما ايرانى ها «خورش قيمه» با گوشت قرمز ريز شده پخته ايم و خورده ايم اما در اين شماره مى خواهيم كمى سنت شكنى بكنيم و به جاى گوشت از قارچ استفاده كنيم. در اين شيوه پخت هم مصرف گوشت قرمز را كمتر كرده ايم و هم مصرف سرانه قارچ را بالاتر برده ايم. اگر زمان پخت را به حساب نياوريم.
مواد لازم : كره 3 قاشق سوپخورى، قارچ: 300 گرم، لپه: يك دوم فنجان، پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى، رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى، ليمو عمانى: 4 عدد، سيب زمينى: نيم كيلو، آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپخورى، فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد!
شيوه پخت: لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم. قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم و به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم. سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنى را به غذا اضافه مى كنيم و مى گذاريم نيم ساعت بپزد. اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال شده با حرارت كم درون روغن است. فقط 5 دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد. حال قيمه آماده است آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد. چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن 6 نفر كافى مى باشد البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image