|
خورش قيمه با قارچ
-(5 Body)
|
خورش قيمه با قارچ
Visitor
348
Category:
دنياي فن آوري
تا بوده و هست ما ايرانى ها «خورش قيمه» با گوشت قرمز ريز شده پخته ايم و خورده ايم اما در اين شماره مى خواهيم كمى سنت شكنى بكنيم و به جاى گوشت از قارچ استفاده كنيم. در اين شيوه پخت هم مصرف گوشت قرمز را كمتر كرده ايم و هم مصرف سرانه قارچ را بالاتر برده ايم. اگر زمان پخت را به حساب نياوريم. مواد لازم : كره 3 قاشق سوپخورى، قارچ: 300 گرم، لپه: يك دوم فنجان، پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى، رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى، ليمو عمانى: 4 عدد، سيب زمينى: نيم كيلو، آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپخورى، فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد! شيوه پخت: لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم. قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم و به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم. سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنى را به غذا اضافه مى كنيم و مى گذاريم نيم ساعت بپزد. اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال شده با حرارت كم درون روغن است. فقط 5 دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد. حال قيمه آماده است آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد. چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن 6 نفر كافى مى باشد البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.
|
|
|