|
پنكيك خرما
-(4 Body)
|
پنكيك خرما
Visitor
426
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم براي 16 نفر تخم مرغ(5 عدد)، آرد (يك ليوان)، شير (يك ليوان) كره يا روغن جامد (4 تا 5 قاشق غذاخوري)، مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد (يك ليوان)، دارچين (2 قاشق غذاخوري)، مغز پسته (به مقدار لازم)، خرما (به اندازه دلخواه) طرز تهيه: روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد. شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد. آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود (اگر آرد گلوله شد و به آساني باز نشد مي توانيد خمير را از صافي رد كنيد).اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد. ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد. وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد. خرماها را كه هسته اش را در آورده ايد از چرخ رد كنيد. مغز گردوي خرد شده و دارچين را هم به آن بيفزايد و مخلوط كنيد. sحال از مواد آماده شده روي سطح پنكيكها بريزيد و پنكيك را لوله كنيد و سپس به فاصله هاي 3 تا 4 سانتيمتر مثل رولت برش بزنيد و داخل آن را با مغز پسته يا گردو پر كنيد و سر سفره افطار بگذاريد.
|
|
|