مواد لازم :
ترخينه يا بلغورگندم: 150گر م
اسفناج: 1ونيم کيلو
نخود: 100گرم
عدس: 100گرم
پياز سرخ کرده: 100گرم
قرص عصاره گوشت: 3عدد
دوغ: 1ليتر
نعناداغ :به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا بلغور را با مقداري آب در قابلمه بريزيد و بگذاريد تا خوب بپزد.نخود، عدس و اسفناج را جداگانه بپزيد و پس از پخت بلغوربه آن اضافه کنيد پيازسرخ کرده را نيز بيفزاييد و اجازه دهيد تا آش خوب جا بيفتد .سپس قرص عصاره گوشت را اضافه کنيد و درآخر دوغ را داخل آش بريزيد. هنگامي که آش جا افتادآن را در ظرف مورد نظربکشيد و روي آن را با دوغ، نعناداغ و پياز سرخ کرده و نخود پخته تزيين وسرو کنيد.
منبع: مجله سرآشپز - شماره21